De wijnen

Met onze Spaanse achtergrond werken wij voornamelijk met wijnmakers uit de provincie Castilla y León. Sinds 2013 importeren en verkopen wij Spaanse wijnen en zijn gespecialiseerd in wijnen uit Castilla y León. Proef en beleef Castilla y León dat is pas echt genieten....

Wij spreken de Spaanse taal en regelmatig bezoeken wij verschillende wijnhuizen en proberen op deze manier steeds weer bijzondere wijnen te ontdekken. Pure pasión is de drijfveer achter onze zoektocht naar prachtige wijnen. Onze wijnen zijn geregistreerde (D)enominación de (O)rigen wijnen. Dit is een overkoepelend orgaan in de Spaanse wijnwereld. Zij houden het wijnproces nauwkeurig in de gaten en geven het officiële keurmerk af en deze waarborgt de kwaliteit van al onze wijnen.

Met al onze wijnmakers hebben wij een bijzonder en vriendschappelijke band. Zij maken werkelijk de beste wijnen dit doen zij echt iedere dag met veel zorg en toewijding. De wijnwereld is een prachtige wereld in een overweldigende omgeving met de beste verhalen.

Met trots kunnen wij u melden dat wij beschikken over een mooi assortiment aan bijzondere wijnen. Deze worden met alle zorg uitgezocht. Regelmatig houden wij proefsessies om een zo kritisch mogelijke kijk te krijgen op ons assortiment te krijgen.  Deze sessies kunnen bestaan uit echte wijnkenners, vinologen maar natuurlijk hoort hier ook de echte dikke Baron wijnliefhebber bij.

Wie en waar?

De dikke Baron is een wijnimport bedrijf gevestigd in Beverwijk met klanten in de particulieren- sport- horeca- en bedrijvensector. Voor een aantal wijnmerken kunnen wij de exclusiviteit garanderen. Voor meer informatie of een overzicht van ons wijnassortiment neem dan gerust een kijkje in onze webshop of mail naar: dedikkebaron@hotmail.com