wie is De dikke baron?

over ons

De dikke Baron is een trotse "Wijker" met de allerleukste klanten in de particulieren- sport- horeca- congressen- en bedrijvensector. Je kunt ons vinden in de schappen van mooiste wijn & delicatessen speciaalzaken. Ook kunnen wij melden dat we voor een groot aantal wijnmerken zelfs de exclusiviteit kunnen garanderen, hoe vet is dat? 

A taste of spain

Door onze Spaanse roots zit wijn beleving en smaak gewoon in ons bloed, daarnaast spreken wij de Spaanse taal best wel een beetje en kennen wij de verschillende wijnregio's tot in ons duimpje. Ons contact is vaak familiar, we zijn trouw en hebben hierdoor een lange werkrelatie met onze wijnproducenten. Ook werken wij met zeer korte lijntjes en kunnen hierdoor de beste kwaliteit garanderen. 

¬°vino con sabor!

Waar het begon met een klein slokje, is wijn nu al jaren ons werk. Onze wijnkennis hebben wij met succes afgerond bij een erkent Wijninstutuut en weten nu dat wijn meer is dan zomaar een drankje.Geen dag is voor De dikke Baron saai te noemen en bestaat uit vele uiteenlopende zaken. Wij willen er zeker van zijn dat wij jou alle zorg en aandacht kunnen geven, daarom werken wij graag op afspraak.